Jullov

YEAH! Vi slutade i torsdags, det rockade fett. Jag slappar bara hela dagarna och räknar ner sekunderna till julafton! Jag vill ha ett wii och massa böcker. Snart kommer Carro; www.carrolife.blogg.se och vi ska göra nåt. Sen ska vi äta tacos. Det blir mysigt. God Jul!
//Frida

Män som hatar kvinnor :O

Snart har jag läst ut den! Jag kan inte tro det! DEt var ju*********, han var ju Mickes och Sallys vän! Jag bara måste se filmen! efter den här boken ska jag läsa flickan som lekte med elden. De böckerna äger med de är väldigt hemska. Men man kan typ inte sluta läsa när man väl börjat :D.

Idag hade vi NO. Jag försökte räkna ut meterpersekund grej men Agnes och Filip var inte med på noterna. Sen började jag och Agnes flumma och sedan var skadan skedd :p

En vecka kvar, sen får vi jullov. Thanks god! Jag är utarbetad. Faktiskt.

Jag tipsar om sidan voki.com, kolla bara den här: <script language="JavaScript" type="text/javascript" src="http://vhss-d.oddcast.com/voki_embed_functions.php"></script><script language="JavaScript" type="text/javascript">AC_Voki_Embed(200,267,"6af6d4b27ea130da5519cd0fa9efbc38",2007692, 1, "", 0);</script><BR><a href="http://www.voki.com/"><b>Get a Voki now!</b></a><BR><BR>

Love ya! (Nu ska jag läsa män som hatar kvinnor, spännande, spännande.)
Btw var jag hos Agnes idag. Jag fick smaka super god fudge och sen spelade vi bubble struggle och skrattade.
//Friffe

Jag är en oaktiv julklappshandlare

Jag har inte skrivit sedan typ vecka 45?
Jag är super ledsen men hörni, snart är det jul! Jag har handlat massor med julklappar redan och ser julkalendern varje dag. Jag är värsta julomanen.
Här kommer lite bilder från invigningen av liljeholmstorget.
Thumbnail
Foto: Agnes Norlin.  Här är jag före invigningen i skolan och läser.

Thumbnail
Foto: Agnes Norlin. Där är jag.

Thumbnail Foto: Agnes Norlin. Jag och Agnes

Hejdå, jag skriver snart igen. Jag läser världens bästa bok, män som hatar kvinnor. Fast den är läskig. :O
Igår såg jag flickan som lekte med elden. Den var bra!
//Friffe

RSS 2.0